Verongelukt echtpaar vrijdag begraven

Het Nederlandse echtpaar dat vorige week donderdag met een sportvliegtuig in Noord-Spanje verongelukte, wordt vrijdag in Oegstgeest begraven. De 55-jarige W. van Wouwe en zijn 52-jarige vrouw L. van Wouwe-Zwijnenburg zijn afkomstig uit Oegstgeest. Dat heeft een woordvoerster van de gemeente Oegstgeest dinsdag bevestigd.

Het echtpaar kwam om het leven nadat het met een Cessna 210 door nog onbekende oorzaak neerstortte in Orokieta in Noord-Spanje. Ze waren op weg van Malaga via San Sebastian naar Nederland. Het toestel kwam volgens de
Spaanse politie terecht in een weiland.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×