Noodspreekuur bij Belastingwinkel

Op 22 maart organiseerde de Leidse Belastingwinkel de Landelijke Aangiftedag. Uiterlijk 1 april moest iedereen zijn of haar aangifte hebben gedaan bij de Belastingdienst. Omdat er ook na 1 april nog steeds talloze hulpverzoeken bij de Leidse Rechtswinkel binnenkomen, is er op 14 april een extra spreekuur, waarbij de studenten van de Belastingwinkel vragen beantwoorden en helpen met de aangiftes.

Belastingplichtigen die geholpen willen worden tijdens het noodspreekuur, omdat ze te laat zijn met het doen van aangifte, kunnen langskomen tussen 13.00 en 17.00 uur op maandag 14 april maar ALLEEN indien men vooraf een afspraak maakt. Dat kan door langs te komen bij het kantoor aan de Ketelboetersteeg 10 of door telefonisch een afspraak te maken via 071-514 15 16.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×