Dronken automobilist rijdt tegen boom

De politie heeft zondagmiddag een 42-jarige man uit Assen aangehouden op verdenking van rijden onder invloed en het veroorzaken van een aanrijding. Een 21-jarige man uit Amsterdam zag hem op de A4 slingerend rijden. Toen de man uit Assen de afslag Leiden nam in de richting van de Hofvlietweg, reed de automobilist uit Amsterdam hem achterna.

Kort daarop is de man uit Assen tegen een boom in de middenberm van de Hofvlietweg gereden. Toen hij weer achteruit reed, botste hij op de auto van de Amsterdammer. De politie heeft de Assenaar naar het politiebureau overgebracht. Omdat de ademanalyse niet lukte, is een bloedproef en urinepoef afgenomen. De politie heeft proces verbaal opgemaakt tegen de Assenaar.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×