Politie vermoedt motief in relatiesfeer

De politie vermoedt dat de achtergrond van de dood van een 41-jarige vrouw uit Lisse en een tweede mannelijk slachtoffer in de relationele sfeer gezocht moet worden. Vanmorgen werd omstreeks 07:40 uur door een getuige gezien dat in de Van Ostadestraat in Lisse een man een vrouw neerschoot. Enige uren later, omstreeks 13:00 uur, vond de politie aan de Jachthavendam een tweede stoffelijk overschot, ditmaal van een man. Het politie-onderzoek wijst erop dat de twee vondsten met elkaar te maken hebben.

Hoewel de identiteit van het tweede slachtoffer nog moet worden vastgesteld, heeft de politie reden aan te nemen dat de twee slachtoffers met elkaar in betrekking stonden. Met een groep van 20 rechercheurs onderzoekt Politie Hollands Midden beide misdrijven.

Geen categorie Familiedrama Lisse


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×