Onderzoek bevestigt moord en zelfdoding

Het onderzoek van de Politie Hollands Midden en het openbaar ministerie heeft uitgewezen dat de 40-jarige man uit Lisse, van wie de politie maandagmiddag 14 april het stoffelijk overschot vond aan de Jachthavendam in Lisse, eerst de 41-jarige vrouw neerschoot en korte tijd later zichzelf van het leven beroofde.

Maandagochtend 14 april zagen getuigen dat een man omstreeks 07:40 uur in de Van Ostadestraat een vrouw neerschoot. Onderzoek heeft uitgewezen dat de vrouw om het leven is gekomen door kogels uit hetzelfde vuurwapen als het vuurwapen waarmee de 40-jarige man een einde aan zijn eigen leven maakte. Bij het dode lichaam van de man vond de politie het betreffende wapen.

Al eerder meldde Politie Hollands Midden dat de twee slachtoffers elkaar kenden en dat de achtergrond voor de dubbele moord in de relationele sfeer ligt. Rechercheurs hoorden verschillende getuigen en de technische recherche van Politie Hollands Midden verrichtte een uitvoerig technisch onderzoek. Samen met de uitslag van het onderzoek van de twee dode lichamen hebben politie en justitie nu voldoende zekerheid om de 40-jarige man aan te merken als dader.

Geen categorie Familiedrama Lisse


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×