Dader Lissese moord pleegde mogelijk zelfmoord

Ten minste twee kleine kinderen waren maandagmorgen rond 08.00 uur getuige van de moord op een 41-jarige vrouw uit Lisse. De man die de politie enkele uren later vond in een bosje aan de Jachthavendam, niet ver van de plaats van de schietpartij, is volgens de politie de vermoedelijke dader. De politie zegt overigens nog niet te weten wie de man is en hoe hij om het leven is gekomen. Mogelijk heeft de man zelfmoord gepleegd. Wel zegt ze na onderzoek alle reden te hebben om een verband tussen de twee doden te trekken. De politie vermoedt dat het motief van de moord in de relatiesfeer ligt.

De dader sloeg maandagmorgen direct na het schietincident, waarbij meerdere malen werd geschoten, op de vlucht. Daarbij wist hij te ontsnappen aan de politie die direct na de schietpartij een klopjacht inzette met onder meer
een helikopter en honden. Alle uitvalswegen van Lisse werden daarbij afgezet. Na een aantal uren werd de zoekactie gestaakt. Een groep van twintig rechercheurs onderzoekt beide misdrijven en verwacht op korte termijn de zaak te kunnen oplossen en afronden, aldus een zegsman.

Advertentie

Geen categorie Familiedrama Lisse


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×