Senator Edward Kennedy, zijn vrouw Vicki Kennedy, en Dr. Jeremy Bangs, in het Leiden American Pilgrim Museum (foto Pilgrim Museum).

Senator Kennedy in Leiden

Afgelopen zaterdag hebben Senator Ted Kennedy en zijn vrouw een privébezoek aan het Leiden American Pilgrim Museum gebracht. Aansluitend maakten ze een wandeling langs historische plekken die met de Pilgrims verband hebben, waaronder de Pieterskerk en de Hortus Clusianus van de Universiteit van Leiden, waar zij door de prefect director Dr. Jan de Koning rondgeleid werden.

Senator Kennedy van Massachusetts (waar de Pilgrims hun colonie in 1620 stichtten) is een van de leiders van de Democratic Party, de oppositie tegen de partij van de oud-gouverneur van Texas, George W. Bush, de huidige president.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×