Extra voorronde voor 'Speel jij op Parkpop'

TV West houdt voor de competitie “Speel jij op Parkpop?,” die in samenwerking met Den Haag Events en de Haagse Hogeschool wordt gehouden, een extra voorronde. In deze competitie krijgen negen bands uit de regio de kans om een optreden op het ‘Locals Only- Podium’ van Parkpop als hoofdprijs te winnen.

Gezien het enorme aantal reacties en de stapels demo’s zijn binnengekomen bij TV West, is besloten om een extra voorronde te houden. Deze extra voorronde van ‘Speel jij op Parkpop’ zal gehouden worden tijdens de Koninginnenach op 29 april 2003 in Café Brasserie Dudok in Den Haag.

De eerste drie bands zullen op het ‘Locals Only Podium’ in Dudok hun muzikale talenten laten horen aan de professionele juryleden: Majel Blonden (programmeur ’t Paard), Ben van Vueren (programmeur Parkpop) en Martijn Lambada (freelance A&R Manager). Zij bepalen welke band doorgaat naar de volgende ronde. De presentatie is in handen van Dennis Weening.

De eerste drie Haagse bands die gaan strijden om een plaats op het podium tijdens Parkpop zijn: The Pick Pockets, Naked en Coup de Villz. Publiek is van harte welkom. De zaal gaat om 20.00 uur open en de toegang is gratis.

TV West maakt van deze spetterende voorronde een special van 12 minuten die de volgende dag op Koninginnedag, wordt uitgezonden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×