Politieteam Leiden Zuid verhuist naar Leiden

Het politieteam Leiden Zuid verhuist aanstaande donderdag en vrijdag 2 van de Witte de Withlaan in Voorschoten naar de Vijf Meilaan in Leiden. Tijdens de verhuizing is het politiebureau gesloten voor het publiek. Mensen die aangifte willen doen of voor andere zaken het politieteam willen spreken, kunnen terecht bij het politiebureau van team Leiden Midden, aan de Langegracht.

Met vragen die geen spoed vereisen kunnen mensen uiteraard bellen met het telefoonnummer 0900-8844. Voor spoedgevallen kan zoals altijd met het alarmnummer 1-1-2 gebeld worden.

Het politieteam Leiden Zuid is vanaf maandag 5 mei weer geopend voor publiek. De openingstijden blijven ongewijzigd: van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. De officiële opening van het nieuwe politieonderkomen vindt plaats op woensdag 28 mei.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×