Leidenaar voorgeleid na bedreiging

Een 31-jarige man uit Leiden die afgelopen vrijdagavond in Alphen aan de Rijn een 17-jarig meisje met de dood heeft begdreigd, is gisteren voorgeleid aan de Officier van Justitie. De man werd vrijdag in de buurt van een flat aan de Schelfhorst in Alphen aangehouden.

De Leidenaar wordt ervan verdacht een 17-jarig meisje uit Alphen aan den Rijn in de woning van die flat te hebben bedreigd met de dood. Daarbij zou ook fysiek geweld zijn gebruikt. Het meisje zag door de bedreigingen geen andere uitweg dan van het balkon van de 1e etage te springen. De Alphense liep onder andere breuken op aan een been en aan middenvoetbeentjes.

De vriend van de Alphense, een 31-jarige man uit Alphen aan den Rijn, die vrijdag ook werd opgepak, is na verhoor heengezonden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×