Van der Sluijs wint marathon van Almere

In de nieuwe persoonlijk recordtijd van 2.36.24 heeft Annelieke van der Sluijs de marathon van Almere gewonnen. De atlete van Leiden Atletiek had vooraf gehoopt op een nog snellere tijd die haar mogelijk in de buurt van kwalificatie voor de Olympische Spelen zou brengen, maar dan had alles mee moeten zitten.

En de minst te beïnvloeden factor, de weersomstandigheden, werkte niet mee: een temperatuur boven de 20 graden én een flink windje. Met de verbetering van haar persoonlijk record en in de voorbereiding twee nationale titels op de halve marathon en de 10000 meter op de baan, kan Van der Sluijs terugkijken op een bijzonder geslaagd voorjaar.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×