Wildplassende bromfietser beboet

De politie heeft zaterdagnacht een 22-jarige bromfietser uit Leiden aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Tevens kreeg de Leidenaar een bekeuring voor het rijden op een onverzekerde brommer en voor het rijden zonder helm.

Agenten zagen de Leidenaar op de Korevaarstraat tegen een pand plassen en wilde hem hiervoor bekeuren. Toen ze hem aanspraken roken ze bij hem een alcohollucht. De Leidenaar die een brommer bij zich had, werd erop gewezen niet onder invloed te mogen rijden. Toen de agenten wilden wegrijden, stapte de Leidenaar alsnog op zijn brommer, schold de agenten uit en ging er met hoge snelheid vandoor.

De bestuurder werd op de Kraaierstraat aangehouden. Een blaastest gaf een uitslag aan van 700 ug/l. De politie maakt proces verbaal op tegen de Leidenaar.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×