Zijloever viert 12 ½ jarig bestaan in Pieterskerk

Aanstaande dinsdag blikt de Zorgvoorziening Zijloever tijdens een bijzonder symposium in de Pieterskerk terug op 12,5 jaar zorgvoorziening in Leiden. Zorgvoorziening Zijloever, de oudste extramurale zorgvoorziening van Nederland, viert die dag haar jubileum. Commissaris van de Koningin in de provincie Zuid Holland, Jan Franssen, zal het rapport “innoveren kun je leren” in ontvangst nemen.

Tijdens het symposium kijkt Zorgvoorziening Zijloever terug op haar woelige ontstaansgeschiedenis, maar kijkt ook vooruit naar de toekomst van de zorg voor ouderen, die als alternatief voor verzorgings- of verpleeghuis in hun eigen huis de nodige zorg wensen te ontvangen.

CvdK Jan Franssen zal het symposium bijwonen en het rapport “innoveren kun je leren” in ontvangst nemen. Dit rapport van sociaalgerontoloog Friso Teerink beschouwt vanuit de invalshoeken van de wetenschap, het bedrijf, de financiers, de politiek, de medewerkers en de cliënten de geschiedenis, het heden en de toekomst van Zijloever en de extramurale zorgverlening.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×