Verdachte van ramkraak opgepakt

De politie heeft afgelopen nacht rond 03.40 uur op een parkeerterrein aan de Van der Marckstraat in Leiderdorp een 42-jarige man uit Leiden aangehouden. Agenten waren onderweg naar de melding van een ramkraak bij een slijterij aan de Laan van Ouderzorg. Daar zou een auto de pui van de winkel hebben geramd en er met dozen whisky en wijn vandoor zijn gegaan. Agenten troffen de man in zijn auto onder verdachte omstandigheden aan. Ook had de auto schade.

De whisky en wijn werden niet in de auto aangetroffen, maar de verdachte is toch ingesloten. De politie denkt dat er meerdere personen en auto’s betrokken zijn geweest bij de ramkraak en zet het onderzoek voort.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×