Verschillende woninginbraken

In de nacht van maandag op dinsdag werd er ingebroken in een woning aan de Willem de Zwijgerlaan. Om binnen te komen werd een deur opengebroken. Uit de woning werden een mobiele telefoon, geld en een gouden ketting gestolen.

Dinsdagochtend werd er ingeslopen via een niet afgesloten deur in een woning aan de Rembrandtstraat. Uit de woning zijn een portemonnee, een mobiele telefoon en diverse pasjes gestolen.

In de avond werd ingebroken in een woning aan de Bakkersteeg. Om binnen te komen werd een raam opengebroken. Uit de woning zijn een videorecorder, een discman, een weekendtas en een jas gestolen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×