Mishandeling op Beestenmarkt

De politie heeft zaterdagnacht een 18-jarige Leidenaar aangehouden op verdenking van mishandeling van een 21-jarige man uit Leiderdorp. De twee kregen in een café aan de Nieuwe Beestenmarkt ruzie. Op de hoek met de Lammermarkt werd die verder uitgevochten.

De Leiderdorper werd in het gezicht geslagen waarna hij viel. Vervolgens werd er tegen zijn hoofd geschopt. Een getuige heeft vervolgens de verdachte weggetrokken, waarna deze is weggelopen. De politie kon hem dankzij getuigen kort daarop aanhouden. De Leiderdorper liep een dik oog en letsel aan een kaak op en een lichte hersenschudding.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×