De finalisten van LEF 2003 met helemaal links winnares Susan Verlinden van Vcare (foto's: Chris de Waard).

VCare winnaar van LEF 2003

Susan Verlinden van VCare heeft dinsdagavond in een afgeladen Leidse Schouwburg de eerste prijs gewonnen in de regionale ondernemerswedstrijd voor starters; LEF. Ze liet daarmee de drie overige finalisten, automatiseerder Interpulse, Organisatiebureau Kwik & Van Hoek en Uitgeverij Bookhost achter zich.

Het Leidse bedrijf VCare biedt advies en ondersteuning in de vraag naar zorg. De zwangere Susan zorgt voor een vraaggestuurd aanbod in plaats van de traditionele aanbodgestuurde zorg. De prijs van 5.000 euro gaat ze gebruiken om zelf met zwangerschapsverlof te kunnen. Susan Verlinden wil een aantal VCare vestigingen door heel Nederland opzetten.

Leiden lef


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×