Winnaar Helmut Brall van de Treinreiswinkel aan de Breestraat. (Foto's: Chris de Waard).

Treinreiswinkel wint Leidse ondernemerswedstrijd

Dinsdagavond werd in de Leidse Schouwburg de finale gehouden van de Leidse wedstrijd voor startende ondernemers: LEF. Na een aantal voorrondes namen vier finalisten het tegen elkaar op met originele, vrolijke, enthousiaste en goed doordachte presentaties. Er werd gestreden om de gunst van het publiek en die van de jury. De winnaar van de publieksprijs werd ‘digidoc’ Stef Verlinden die met zijn deels gezongen presentatie voor zijn bedrijf Vivici wel wat weg had van voornaamgenoot Stef Blok. De vakjury maakte een eigen keuze op basis van de presentaties en de ingediende bedrijfsplannen. Als winnaar kwam de Treinreiswinkel van Helmut Brall uit de bus.

 

Advertentie

Leiden lef


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×