Inbraak in Opaalstraat

In een woning aan de Opaalstraat is donderdag ingebroken. Men kwam de woning binnen door het slot van de voordeur te forceren. Vervolgens werd de woning doorzocht. Er werden een krat bier, mobiele telefoons en een klein geldbedrag weggenomen.

De politie wijst erop dat diefstal door middel van het forceren van de voordeur makkelijk kan worden voorkomen door bijvoorbeeld een goed hoofdslot met veiligheidsbeslag en een goed slotkom of een goedgekeurd bijzetslot te plaatsen. Vraag bij de vakhandel of het slot goedgekeurd is voor het Politiekeurmerk. Op het politiebureau is een informatiemap Politiekeurmerk af te halen. Hierin vindt u alles over het beveiligen van woningen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×