DWARS Leiden onderzoekt het uitgaansleven

DWARS Leiden, de jongerenorganisatie van GroenLinks, gaat de komende tien dagen onderzoeken wat de meningen en wensen van de stappende Leidenaren zijn. Bij voldoende reacties zal DWARS de resultaten presenteren aan de Leidse politiek en zo proberen om de situatie in Leiden te verbeteren. Tot en met 15 juni zal in verschillende horecagelegenheden aan het publiek gevraagd worden een enquête in te vullen rondom uitgaan in Leiden. De enquête kan ook via internet worden ingevuld op de webplek van Dwars is te vinden op www.dwars.org/uitgaan.

 

Leiden kent als studentenstad een druk uitgaansleven, vooral rond het weekend zoeken velen hun weg naar cafés, bioscopen, theaters en restaurants. Al deze bezoekers hebben zo hun eigen ideeën en wensen met betrekking tot uitgaan. Sommigen zijn tevreden met wat Leiden te bieden heeft, andere wijken in het weekend liever naar grotere steden als Amsterdam en Den Haag.

De komende tijd zullen er in de gemeenteraad verschillende onderwerpen rond het uitgaansbeleid in Leiden aan bod komen. Er zal onder andere gekeken worden naar de sluitingstijdenwet en de mogelijkheden voor preventief fouilleren. Dwars wil via de enquete nu dus achterhalen wat uitgaand Leiden er zelf van vindt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×