Laatste kans inschrijven SPeertoernooi

Komende vrijdag is de laatste dag waarop teams zich kunnen inschrijven voor het SPeertoernooi; hét voetbaltoernooi voor de Leidse jeugd. Iedereen vanaf 6 jaar kan een team vormen en zich daninschrijven voor het toernooi. Er wordt gespeeld met een systeem van 4 tegen 4 plus een doelman.

In zes wijken in Leiden (de Kooi, Stevenshof, Mors, Burgemeesterswijk, Merenwijk en Zuid-West) worden wedstrijden gespeeld in de periode van 24 juni tot 4 juli. De winnaars mogen de finale spelen op de Beestenmarkt.

Wil je mee doen? Vraag dan op school naar de inschrijffolders, kijk op //leiden.sp.nl/ of bel 06-25563389.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×