Het schilderij Prostitute van Evert van Seggelen.

Nieuwe Art Gallery in Leiden

Sinds afgelopen vrijdag is Leiden weer een nieuwe Art Gallery rijker; Seggment Art Gallery aan de Lammermarkt 206. De eerste tentoonstelling bestaat uit werken van de Leidse kunstenaar Evert van Seggelen. De meeste van zijn werken zijn in prive bezit, zowel binnen- als in buitenland. De expositie in Leiden is uniek, omdat hij nog nooit eerder zijn werken in Leiden tentoongesteld heeft.

 

Het meest opvallende aan de schilderijen van Van Seggelen zijn de kleuren, die spetteren werkelijk van het doek. Het is ook deze kleurenrijkdom die een voormalig galleriehouder uit Londen overdonderde en hem de gelegenheid gaf zijn werken te exposeren in Londen. Op 21 maart was de opening van Evert’s expositie in Londen, deze was meer dan succesvol. De reacties waren heel positief en ook de verkoop van zijn schilderijen liep goed.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×