Politie waarschuwt voor buitenlandse loten

De politie waarschuwt inwoners van de regio voor personen die huis-aan-huis proberen mensen over te halen om mee te spelen in de Duitse Staatsloterij en de Nederlandse Staatsloterij. In oktober vorig jaar waarschuwde de politie ook al voor dergelijke praktijken. Volgens een meldster zou een formulier moeten worden getekend, waarbij ook wordt gevraagd naar een bankrekeningnummer voor een automatische incasso.

De afgelopen periode is een aantal bewoners op een dergelijke manier benaderd, maar ook gewoon via de post. De politie adviseert om niet in te gaan op deze vorm van verkopen. Bovendien is deze vorm van aanprijzen van een buitenlandse loterij verboden is volgens de Wet op de Kansspelen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×