Volop activiteiten tijdens Zuid-Hollandse Waterdagen

Dit weekend worden de Zuid-Hollandse Waterdagen gehouden. Ook in Leiden zijn er tal van activiteiten op en rond het water. Zo zijn er zeilwedstrijden en varende muziekpodia. Op de Beestenmarkt is muziek in een feesttent en ook zijn er stalletjes met hapjes. Alexander Geertsema, Wethouder Economische Zaken en Toerisme van Leiden zal om 13.30 uur op de Beestenmarkt de ‘Vaargids Leiden, Kaag & Braassem’ officieel in ontvangst nemen.

Geertsema zal een korte toelichting geven op de Vaargids, waarin onder andere de historie van het waterrijke gebied, de horeca aan het water en een aantal vaarroutes door de binnenstad en het Plassengebied aan de orde komen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×