Zevende editie zomer50+

Sinds enkele weken kunt u zich weer inschrijven voor de vele verschillende activiteiten die Zomer50+ u dit jaar wederom biedt. U kunt kiezen uit diverse activiteiten, zoals een bezoek (met rondleiding) aan de Hortus Botanicus, het stadhuis, de synagoge, het politiebureau en het museum van Volkerkunde.

Voor sportieve activiteiten kunt u een fietstocht maken, line-dansen, kennismaken met yoga en zwemmen. Ook op het gebied van algemene ontwikkeling zijn er diverse dingen te doen, zoals senior web & portrettekenen. U moet er wel snel bij zijn, want voor sommige zijn nog maar enkele plaatsen. De excursies naar Bataviastad & Spakenburg en de Verrassingstocht zitten al vol.

U kunt het programmaboekje bij de volgende organisaties ophalen:
de LWO, de buurthuizen, het gemeentehuis, bibliotheken, Het Leidse Volkshuis en het Stadbouwhuis.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×