SPeertoernooi vandaag van start

De SP, afdeling leiden organiseert vanaf vandaag voor de vierde maal het SPeertoernooi, een straatvoetbaltoernooi voor kinderen en jongeren uit diverse Leidse wijken. Er wordt gespeeld in de Kooi (wijkpark), de Hoge Mors (Amethisthof), de Stevenshof (wijkpark), de Merenwijk (de Grassen), Zuid-West (Brahmslaan) en de Burgemeesterswijk ( Melchior Treublaan). De finales tussen de winnaars per wijk zijn op vrijdag 4 juli op de Beestenmarkt.

De teams bestaan uit 4 veldspelers, een keeper en een reservespeler. Er wordt gespeeld tussen dinsdag 24 juni en vrijdag 4 juli gespeeld vanaf 18.00 uur. Er is een mogelijke uitloop naar de week van 8 juli.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×