Grote verkeerscontrole op A44

Sinds vanmorgen 08.30 houden de politie, het KLPD afdeling Randstad, de Inspectie Verkeer en Waterstaat divisie vervoer, de Douane en de provincie Zuid Holland op het parkeerterrein achter benzinestation Elsgeest aan de oostbaan van de A44 in Oegstgeest een grootscheepse en uitgebreide verkeerscontrole. De controle duurt nog tot 13.30 uur.

Doel van de grootscheepse actie is de controle op de naleving van de Wegenverkeerswet, de Reglementen verkeersregels en verkeerstekens, het Voertuigreglement, Milieuwetgeving, de Wet goederenvervoer en diverse bepalingen op het gebied van douane en accijnzen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×