Minderjarige jongen aangehouden voor aanrandingen

De politie van Leiden heeft een minderjarige jongen aangehouden voor het plegen van minstens vijftien aanrandingen. Dat gebeurde in de periode van januari tot juni. De jongen heeft een bekentenis afgelegd. De politie wil in verband met het onderzoek niet zeggen hoe oud de verdachte is.

De jongen verklaarde op de fiets achter lopende of fietsende vrouwen aan te zijn gegaan. Hij haalde ze in of overviel ze van achteren en kneep ze in borsten of billen. De meeste aanrandingen deden zich voor in de Tuinstadswijk van Leiden. De politie denkt dat de jongeman de afgelopen tijd vaker heeft toegeslagen en verwacht meer aangiften.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×