Henri Lenferink bezoekt 100-jarige

burgemeester Lenferink heeft vanmorgen een felicitatiebezoek afgelegd aan mevrouw Driessen-Lanzing. Ze viert vandaag haar 100ste verjaardag.

Mevrouw Adèle Elise Charlotte Driessen-Lanzing is op 26 juni 1903 geboren in Djambi in Nederlands Indië. Daar heeft ze haar kinderjaren doorgebracht. Vervolgens heeft ze de middelbare school in Nederland gevolgd, waarna ze enige tijd in Wassenaar heeft gewoond. Nadat ze haar secretaresseopleiding had voltooid, is ze weer naar Indonesië gegaan. In 1946 keerde ze terug naar Wassenaar. In 1985 is mevrouw Driessen naar de serviceflat Schouwenhove verhuisd.

Mevrouw Driessen heeft vier kinderen, elf kleinkinderen en meerdere achterkleinkinderen.Vroeger bezocht ze graag klassieke concerten, nu luistert ze nog altijd graag naar klassieke muziek. Mevrouw heeft nog een zus van 98 jaar.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×