Groep dronken Leidenaren opgepakt

Een groep van tien dronken Leidenaren is vanmorgen in het Noorderplantsoen aangehouden omdat ze voor veel overlast zorgden. Verschillende mensen klaagden bij de politie omdat de groep liep te schreeuwen en voorbijgangers lastig viel. Ook werden onder andere bierblikjes en etensresten overal op straat gegooid.

De politie heeft de Leidenaren aangehouden voor verstoring van de openbare orde. Daarnaast ontstond tussen zes van de Leidenaren om nog onduidelijke reden een vechtpartij. De verdachten zijn allemaal overgebracht naar het politiebureau en zijn in de loop van de dag weer vrijgelaten. Ze kregen allemaal een proces-verbaal.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×