Kalender op zoek naar de mooiste foto's van Leiden

Ook dit jaar organiseert VVV Holland Rijnland, vestiging Leiden in samenwerking met Ernst & Young Leiden de Ernst & Young Fotowedstrijd. De wedstrijd is al jaren een groot succes. Honderden fotografen hebben reeds meegedongen naar een plekje in de Leidse Kalender. Ook dit jaar worden de 12 mooiste foto’s geselecteerd voor de Leidse Kalender 2004.

Wedstrijdvoorwaarden Ernst & Young Fotowedstrijd

Thema
Het thema van de fotowedstrijd is ‘Leiden, zoals het is.’ De fotografen worden uitgedaagd Leiden in al haar glorie op de gevoelige plaat vast te leggen. Alleen foto’s van Leiden worden in de beoordeling meegenomen.

Prijzengeld
De winnaar ontvangt naast de Ernst & Young Bokaal een prijzengeld van EUR 1.250,=, de nummer twee EUR 750 en nummer drie EUR 500. De nummers vier tot en met twaalf ontvangen EUR 200,=. Naast deze geldprijzen worden de 12 mooiste foto’s geplaatst in De Leidse Kalender van 2004.

Specificaties
De specificaties voor het in te leveren fotomateriaal zijn: of dia kleinbeeld (liggend) of dia 6×6 én een afdruk van deze dia van 20X30 cm. U kunt ook digitaal inleveren de resolutie moet dan bij 300 dpi zijn bij afmetingen van 30X45cm. De kalender zal liggende platen van 20X30 cm bevatten.

Inleveren materiaal
De dia’s, CD’s met de afdrukken kunt u tussen 1 t/m 28 augustus 2003 opsturen naar VVV Holland Rijnland, Postbus 662, 2300 AR Leiden of inleveren bij de VVV Winkel, Stationsweg 2D te Leiden. Op deze donderdag sluit de
inschrijving om 17.00. Het maximum aantal in te leveren foto’s is 3 stuks per fotograaf. Noteer uw NAW-gegevens op uw ingezonden materiaal. Vermeld ook de locatie van de foto’s op de achterzijde van de afdruk. De rechten van
publicatie, verkoop en vermenigvuldiging van de winnende 12 foto’s komen VVV Holland Rijnand toe. U kunt het inschrijfformulier ook uitprinten via internet.

Uitslag
De winnaars worden tijdens een feestelijke bijeenkomst bekend gemaakt. Hiervoor ontvangt u terzijner tijd een uitnodiging, hierbij wordt u in de gelegenheid gesteld om u ingezonden fotomateriaal mee te nemen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×