Met korting naar Italiaans buffet Holiday Inn

In navolging op het populaire Holidome Weekend Buffet op zaterdag en zondag, al bijna 25 jaar een succesvolle formule, presenteert het Garden Restaurant van Holiday Inn Leiden nu elke vrijdag een Italiaans Familiebuffet. Van 18.00 – 21.30 uur kunnen de gasten genieten van de gerechten en ingrediënten waar de Italiaanse keuken zo beroemd om is, o.a.: salami’s, antipasti, pasta’s, Italiaanse kaas, verse Italiaanse groenten en natuurlijk “DOLCI”, het dessertbuffet met o.a. Italiaans ijs, amaretto mousse en natuurlijk Tiramisu. Dit alles gepresenteerd op stijlvolle buffetten, gedecoreerd in de stijl van die typische Italiaanse landelijkheid.

Lezers die dit artikel uitprinten en meenemen krijgen tot en met 31 augustus € 3,50 korting op de normale kosten (volwassenen € 26,50, kinderen 5 t/m 12 jaar € 14,75).

Terwijl de volwassenen genieten van de specialiteiten kunnen de kinderen tevens gebruikmaken van de kinderspeelhoek “Jungle Club” (met ballenbak, computer-spelletjes, etc.), het zwembad, reuzenschaakspel en tafeltennistafels. Een ideale gelegenheid voor gezelschappen die iets te vieren hebben, personeels-bijeenkomsten, of zomaar voor een Italiaans avondje uit.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×