Scheidend penningmeester, de heer Diergaarde, van Zijl en Vliet werd bij zijn afscheid benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij kreeg uit handen van burgemeester Lenferink de bijbehorende versierselen. (foto's: Bram Pater).

Zijl en Vliet viert opheffing

Gisteren werd de opheffing van ‘Zijl en Vliet’ als zelfstandige woningbouwvereniging beklonken met een receptie. Voorzitter Arie de Jong blikte bij die gelegenheid terug op de ontstaansgeschiedenis van ‘Zijl en Vliet’, die destijds bij de fusie tussen ‘Ons Belang’ en ‘De Goede Woning’ tot stand kwam. Nu de fusie met ‘De Sleutels’ tot stand is gekomen, was het ook tijd voor de heer Diergaarde om zijn functie als penningmeester neer te leggen. Diergaarde vervulde die functie 27 jaar en werd bij zijn afscheid koninklijk onderscheiden.

Op het opheffingsfeestje werd aan burgemeester Lenferink een boekje over de geschiedenis van de woningbouwvereniging overhandigd.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×