Leidenaar gooit mes naar plaatsgenoot

De politie heeft vanmorgen vroeg een 39-jarige Leidenaar aangehouden die ervan wordt verdacht een 47-jarige plaatsgenoot naar het leven te hebben gestaan door een mes naar hem te gooien. Ook richtte de man vernielingen aan in de woning van zijn slachtoffer. In de woning werden een groot vleesmes en een hakmes gevonden.

De 47-jarige Leidenaar had de politie al gewaarschuwd, nadat hij verschillende keren telefonisch door de man was bedreigd. Het was echter niet duidelijk waar zijn belager verbleef. Toen hij even later bij hem op de stoep van zijn woning in Leiden Zuid-West verscheen, volgde een ruzie en pleegde de 39-jarige Leidenaar verschillende vernielingen en gooide hij met een mes naar de 47-jarige bewoner.

Toen de twee naar buiten kwamen, grepen agenten die de woning in de gaten hielden, in en arresteerden de 39-jarige man. Hij is na zijn aanhouding in verzekering gesteld. De 47-jarige bewoner heeft van de bedreiging aangifte gedaan.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×