Op de kunstmarkt op de Breestraat werd zelfs live geschilderd. (foto's: Chris de Waard).

Lakenmarkt met standwerkersconcours

Mede dankzij het prachtige stadweer was het zondag op de Laken- en kunst die in het centrum werd gehouden zo druk dat je over de hoofden kon lopen. Op de Botermarkt deden verschillende standwerkers mee aan de voorronde van het landelijke standwerkersconcours en dat was te zien en te horen. De bezoekers moesten stevig in de schoenen staan om met lege handen de kramen te verlaten.

Op de Breestraat was een kunst- en curiosamarkt waar van alles te koop was. Oude prenten, boeken, schilderijen en nog veel meer. Ook presenteerden enkele Leidse instellingen zich. Onder andere de werkgroep Leiden-Torun en het Leidse dichtersgilde waren aanwezig.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×