Leefbaar Leiden blij met besluit

Daan Sloos van Leefbaar Leiden kan zijn geluk niet op nu de proef met de Verplaatsbare Ontmoetings Plek voor alcoholisten op de Garenmarkt niet doorgaat: “Zo zie je maar, we krijgen toch nog onze zin”. De partij van Sloos stemde in eerste instantie, net als alle andere politieke partijen, in met het experiment. Later kwam Leefbaar Leiden daar op terug. Dat kwam de partij op forse kritiek van de andere fracties te staan. Sloos mag dan blij zijn met het afblazen van de proef, hij heeft wel felle kritiek op het college. Vooral wethouder Geertsema moet het ontgelden: “Wat is dat toch een lamzak”.

Sloos vindt het onbestaanbaar dat uitgerekend de wethouder van Economische Zaken met het VOP-plan is gekomen. Geertsema heeft naast Economische Zaken ook veiligheid in zijn portefeuille en was daardoor samen met voormalig burgemeester Wolter Lemstra één van de bedenkers van het plan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×