Bond van Amateurtuinders bestaat 60 jaar

In het kader van het 60-jarig bestaan zal de Leidse Bond van Amateurtuinders a.s. zaterdag rozen uitdelen aan het winkelende publiek in Leiden. Het geheel zal muzikaal worden begeleid door een Dixieland-band. Erelid van de Leidse Bond en oud-directeur van het Sportbedrijf, Jan Duivesteyn, is een van de mensen die de bloemetjes uitdeelt. De Leidse Bond wil met deze actie het amateurtuinieren extra onder de aandacht te brengen bij de Leidenaren.

“Met deze actie bereiken we direct potentiële nieuwe tuinleden en die zijn altijd van harte welkom,” aldus Hennie de Groot, voorzitter van de Leidse Bond. De rondgang begint rond 10.30 uur en gaat o.a. over de Doezastraat, het Gangetje en de Haarlemmerstraat.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×