Toch geen Bram Groenewegpad in Leiden-Noord

Twee weken geleden werd het breed uitgemeten in de Leidse media: Leefbaar Leiden voerde actie voor een Bram Groenewegpad in Leiden-Noord. Groeneweg was jarenlang actief in de Kooi. Hij overleed in januari 2000. De partij van Daan Sloos vond dat Groeneweg het verdiende om een straat naar zich vernoemd te krijgen. Inmiddels is gebleken dat de familie van Groeneweg dit liever niet heeft. Leefbaar Leiden biedt inmiddels via hun website excuses aan voor de actie.

Fractievoorzitter Daan Sloos van Leefbaar Leiden zit met de kwestie in zijn maag: “Heel vervelend dat dit nu zo loopt, maar uiteraard respecteren we de wens van de naaste familie. We zullen dan ook geen verzoek indienen voor het vernoemen van een straat”. Wel heeft hij nog stille hoop dat de familie van gedachten verandert.

Leiden groenewegpad


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×