Drie gewonden bij schietpartij

De politie onderzoekt een schietpartij die afgelopen nacht plaatsvond in de Lange Scheistraat. Daarbij raakten liepen drie broers, uit Rotterdam en Diemen, schotwonden op. Twee van hen konden na behandeling naar huis, de derde man ligt nog in het ziekenhuis. Waarschijnlijk hadden de dader en één van de broers ruzie over een meisje.

Rond 03.40 uur kreeg de politie de melding dat er geschoten was voor de deur van een café aan de Lange Scheistraat. De politie heeft de straat afgezet, omdat er nog veel uitgaanspubliek aanwezig was. Drie personen, broers van elkaar, bleken inmiddels op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis te zijn gegaan. Een van hen, een 22-jarige man uit Diemen, wordt in verband met een schotwond behandeld in het ziekenhuis. De tweede broer, een 24-jarige man uit Rotterdam, kon na behandeling van een schotwond het ziekenhuis weer verlaten. De derde broer, een 25-jarige man uit Rotterdam, is later op het politiebureau door de Eerste Hulpdienst behandeld aan een schotwond.

Het 24-jarige slachtoffer uit Rotterdam zou een conflict hebben gehad met een andere man over een meisje. Dit zou mogelijk de aanleiding tot de schietpartij zijn geweest.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×