Leidse cokedealers in Noordwijk gepakt

Twee Leidenaren van 24 en 22 jaar en een 22-jarige Leiderdorper zijn afgelopen weekend in Noordwijk aangehouden wegens de verkoop van wiet en cocaïne. Daarbij werd ook een hoeveeelheid cocaïne in beslag genomen.

Op de Maarten Kruyfstraat in Noordwijk werd de auto van het drietal aangehouden. Het vermoeden bestond dat zij verdovende middelen verkochten. De politie trof in de auto enkele grammen wiet en enkele wikkels cocaïne aan. De verdovende middelen werden inbeslaggenomen.

Na verhoor en het opmaken van een proces-verbaal werden de drie op zondagmiddag weer op vrije voeten gesteld.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×