PvdA Tweede Kamerlid Thea Fierens.

PvdA-kamerlid Thea Fierens toert door regio

PvdA Tweede Kamerlid Thea Fierens gaat van maandag 11 augustus tot donderdag 21 augustus “op tournee” in de Leidsche regio en Duin- en Bollenstreek. Fierens is regionaal kamerlid voor Zuid-Holland Noord namens de Partij van de Arbeid. In haar bezoeken aan de verschillende gemeenten zal ze met lokale PvdA’ers en bewoners op zoek gaan naar wat er leeft in de regio. Tijdens de verkiezingscampagne beloofden de Tweede kamerkandidaten van de Partij van de Arbeid meer aandacht aan de aan hen toegewezen regio te besteden. De band tussen landelijk en lokaal moet zo worden versterkt.

Thea Fierens – zelf woonachtig in Noordwijk – benut het politiek rustige Kamerreces voor een verdergaande kennismaking met de Leidsche regio en Duin- en Bollenstreek. Fierens: “Juist nu in het reces kan ik doen waar ik anders niet zo snel aan toe kom. De kennis en de contacten die ik op ga doen zijn goed bruikbaar voor de vertegenwoordiging van de streek in de Tweede Kamer.”

Op 20 augustus komt het kamerlid naar Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×