Inbraakgolf in Leiden

In vijf woningen werd in de nacht van dinsdag op woensdag tevergeeft geprobeerd in te breken. In één woning lukte het woensdag overdag wel. De vijf pogingen vertoonden veel overeenkomsten; in alle gevallen werd geprobeerd een achterdeur open te breken. Het bleef in de meeste gevallen bij een afgebroken cilinder van een deurslot. De politie denkt dat dit te danken is aan het nemen van goede beveiligingsmaatregelen, zoals sloten die zijn goedgekeurd door het Politiekeurmerk.

De pogingen vonden plaats aan het Jeltje de Bosch Kemperpad (2x), Clariet Kok van Alphenstraat, Mary Zeldenrustweg en Louise Wentstraat. Aan de Parelstraat werd op woensdag overdag ingebroken in een woning. Hier werd een bovenlichtje opengebroken. Vervolgens is dde dader naar binnen geklommen. Uit de woning zijn enkele fototoestellen, een horloge, een verrekijker en sieraden gestolen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×