Twee gewonden bij aanrijding

Vrijdagochtend vond op de kruising Hoorneslaan/Biltlaan in Katwijk een aanrijding plaats. Een 31-jarige fietster uit Katwijk en een 77-jarige voetganger uit Leiden staken bij het ‘groene’ verkeerslicht de kruising over in de richting van het Hoornesplein. Een 69-jarige automobilist uit Wassenaar stond voorgesorteerd om de kruising rechtdoor over te steken. De bestuurder sloeg echter, vermoedelijk toen het verkeerslicht al ‘rood’ was, rechtsaf de Hoorneslaan op. Een aanrijding met de fietster en de voetganger was het gevolg. De Katwijkse werd met nekletsel en schaafwonden overgebracht naar het LUMC. De Leidenaar klaagde over een pijnlijke schouder.

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×