Radio West volgt kinderen basisschool

Radio West gaat een schooljaar lang de ontwikkelingen van groep acht van de Openbare Basisschool Woutertje Pieterse aan de Houtlaan in Leiden volgen. Groep acht heeft een spannend jaar voor de boeg, omdat ze zich moeten voorbereiden op de citotoets. Radio West volgt de jonge scholieren tijdens het schoolkamp en tijdens de voorbereidingen en uitvoering van een musical. Daarna is het tijd voor de scholieren om afscheid te nemen van de oude vertrouwde basisschool en door te gaan naar de middelbare school. Iedere vrijdag om 13.10u en ook om 18.10u kunnen luisteraars de ontwikkelingen volgen op 89.3 Radio West.

Ook voor de Woutertje Pieterse zelf is 2003-2004 een bijzonder schooljaar. De school staat voor een verhuizing naar een nieuwe locatie, omdat de huidige locatie te klein is geworden. Dit jaar gaan de architect en aannemers aan de slag om een school te ontwerpen en te bouwen. Met een beetje geluk kan aan het eind van dit schooljaar de verhuizing plaatsvinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×