Zuid-Holland vangt bezuinigingen op OV op

De provincie Zuid-Holland is van plan de burger zo min mogelijk op te zadelen met de bezuinigingen in het openbaar vervoer. Dat liet het college van Gedeputeerde Staten dinsdag weten. De provincie is bereid de komende vier jaar 16 miljoen euro uit te geven om de inwoners van de provincie er wat betreft openbaar vervoer niet op achteruit te laten gaan.

Gedeputeerde Staten presenteerden het zogenoemde collegewerkprogramma, waarin de doelstellingen tot 2007 zijn vastgelegd. Het programma heeft wel wat weg van een prestatiecontract. Op het gebied van onder meer mobiliteit, werkgelegenheid, milieu, samenleving en veiligheid hebben de bestuurders op papier gezet wat wanneer bereikt moet zijn.

Advertentie

Geen categorie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×