JOVD begint politiek seizoen met opheffen zwijgen Dijkstal

Niet alleen de politiek voor volwassenen begint aan een nieuw seizoen, ook de politieke jongerenorganisaties gaan weer van start. Zo opent de Leidse afdeling van de JOVD, de jongerenorganisatie van de VVD, het seizoen met een interactieve lezing van voormalig VVD-leider Hans Dijkstal. Hij zal het onder meer hebben over het huidige politieke klimaat, de rol van de media en natuurlijk ook de VVD. Met deze lezing, die vanavond om 20.00u plaatsvindt in Café De Grote Beer aan de Rembrandststraat in Leiden, doorbreekt Dijkstal een zwijgen van anderhalf jaar, dat werd ingeluid na de verkiezingen van mei 2002, omdat de VVD een groot zetelverlies leed.

Dijkstal legde toen zijn functie als VVD-fractievoorzitter van de Tweede Kamer neer en werd opgevolgd door Gerrit Zalm, die nu minister van Financiën is. In de tussentijd gingen er geruchten rond dat Dijkstal kandidaat was voor het burgemeesterschap in Leiden, maar die functie werd uiteindelijk bemachtigd door de voormalig Arnhemse wethouder Henri Lenferink (PvdA). In de tussentijd schijnt Dijkstal zich bezig te hebben gehouden met zijn hobby’s, zoals de saxofoon.

Leiden vvd


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×