Presentatie Leidsch Historische Verjaardagskalender

Tijdens de Open Monumentendag op 13 september zal om 11.00u de Leidsch Historische Verjaardagskalender worden gepresenteerd in de trouwzaal van het Gemeentehuis. De eerste exemplaren van deze unieke kalender worden overhandigd aan de Leidse huisarts en auteur Har Meijer en voorzitter Cees Waal van de Vereniging Oud-Leiden.

De Leidsch Historische Verjaardagskalender is meer dan een gewone verjaardagskalender. Bijzondere foto’s van de Leidse uitgever en fotograaf George W.M. Gussenhoven, aangevuld met historische achtergrondinformatie over historische plaatsen, gebouwen en gedenktekens, geven een niet-alledaags beeld van de historische stad Leiden. De kalender is op de Open Monumentendag verkrijgbaar tegen een gereduceerde introductieprijs. Daarna vindt u hem onder andere bij alle vestigingen van Boekhandel de Kler.

Advertentie

Leiden monumentendag


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×