A44 dicht na kettingbotsing bij Transferium

De A44 is vanmiddag ter hoogte van het transferium (richting Den Haag) anderhalf uur afgesloten geweest na een ongeval. Rond 16.00 uur ontstond er een kop-staart aanrijding, waarbij vier auto’s waren betrokken. Een vrouw en haar zoon uit Zevenbergen zijn met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Een 30-jarige man uit Everdingen wordt ervan verdacht te weinig afstand te hebben gehouden waardoor het ongeval ontstond. Hij is aangehouden en krijgt een proces-verbaal. Doordat ook de A4 deels was afgesloten – wegens werkzaamheden – ontstonden er opstoppingen. Het verkeer werd omgeleid. De rijksweg is rond 17.20 uur weer vrijgegeven.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×