Finale van het Leids Festival van het Levenslied

Aanstaande zaterdag nemen twaalf artiesten het tegen elkaar op in de finale van het Leids Festival van het Levenslied in de Stadsgehoorzaal te Leiden. De deelnemers moeten met één nummer de jury overtuigen van hun talent. De beoordeling gebeurt op basis van compositie, tekst, vertolking en presentatie. Tijdens de finale zullen de 6 deelnemers in de categorie klassiekers en 6 deelnemers in de categorie eigen nummers strijden om de Mary Bey-bokaal en een totaal prijzengeld 4000 euro.

Zoals elk jaar zijn er tijdens het juryberaad optredens van Arie Passchier (winnaar Mary Bey-bokaal 2002 – eigen nummers) en de Leidse coryfee Wies Cavé. De presentatie wordt verzorgd door het Rond-theater dat bestaat uit Menno (Bentveld), Robert en Nick.

Kaarten voor de finale kosten € 10 en zijn onder andere te koop en te reserveren bij de VVV Winkel (Stationsweg 2d/T: 0900.2222.333) en de Stadsgehoorzaal te Leiden.

Leiden levenslied


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×