Choy Li Fut Kung Fu-topper op bezoek bij burgemeester

Vrijdagmiddag is Choy Li Fut Kung Fu-medaillewinnaar Tony Wittebol met zijn leraar Mark Horton op bezoek geweest bij burgemeester Henri Lenferink. Op zaterdag 13 september heeft het wereldkampioenschap Choy Li Fut Kung Fu plaatsgevonden in San Francisco (USA). Tony Wittebol heeft daaraan deelgenomen in zes poules en won zes medailles.

Choy Li Fut Kung Fu wordt in Leiden beoefend bij het Hong Ying Chinese Martial Arts Institute, gevestigd aan de Koppenhinksteeg 4. Het Hong Ying Instituut wordt geleid door Mark Horton en biedt ook andere Chinese stijlen, zoals Tai Chi Chuan, Chi Kung en Lion Dance.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×